tra
tra tra home info producties activiteiten fotos links tra tra
tra
ins_top
tra
't Zat karreke (2006) tra tra
     
Een volks blijspel van Maurice Habex   aff_2006
   

Camping 'Het Natte Gat' is een camping ergens op het Vlaamse platteland, bevolkt met een aantal vaste klanten. Tineke, de camping-uitbaatster, staat er na de dood van haar pleegouders alleen voor. Ze heeft het niet gemakkelijk, maar met de hulp van Yusuf, haar trouwe tuinman, kan ze zich aardig uit de slag trekken. Ook de campingbewo-ners steken maar al te graag af en toe een handje toe.
Het is wel een kleurrijk volkje daar op die camping. Truus, een vrijge-vochten Nederlandse is duidelijk 'op jacht'. Gusta is al jaren weduwe en door het leven verbitterd geraakt. Clara en Stafke zijn het enige 'normale?' koppel op de camping, wie van de twee de broek draagt zal al vlug duidelijk worden.


Om de camping meer aantrekkingskracht te geven gaat Tineke op zoek naar een animator. Prosper lijkt de geknipte persoon voor de job, hoe-wel het al een tijdje geleden is dat hij nog anima-ties verzorgde. Zijn caravan 'Mijn karretje' wordt de draaispil van de camping en wordt langzaam maar zeker een 'zat karretje'. Alles is nu aanwezig voor een zalige zomervakantie. Als Leine ten tonele verschijnt, is de camping volgeboekt. Maar dan slaat het noodlot toe! De bewoners laten zich niet kennen en slaan de handen in elkaar om een oplossing te zoeken...

Deze productie wordt gebracht door:

 
Kathleen Mathieu Tineke
Koen Geuens Prosper
Frans Van Genechten Phil de facteur
Chris Claes Yusuf
Nieke Boeckx Truus
Irene Goossens Leine
Rachel Goossens Clara
Tom Verstrepen Stafke
Yvonne Verstrepen Gusta
Yvonne Vaneynde, Sandra Van Elst nieuwslezers
Fons Peelman, Raf Verborgstads ambulanciers
Lieve Bols, Sandra Van Elst ambulanciers
Kristien Smets, Nadine Schellens regie
   
tra
ins_bot
tra
tra